Content watched by Whocopied.me
  • Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Her blogger Erik fra Gilpa

img-sidebar

Min hund fælder meget. Hvad gør jeg?

Hvis man anskaffer sig en Collie eller en Labrador, kan det måske ikke komme som den største overraskelse, at der følger rigtig meget hundehår med, og det er helt normalt. 

MEN hvis din hund taber hår i en ualmindelig høj grad taget dens race og størrelse i betragtning, er det en god ide at tage kontakt til din dyrlæge.

3 tip til hund der fælder meget

I tilfælde af mindre grad af fældning og hårtab kan du slippe afsted med at forbedre kvaliteten af hårene med 3 enkle tips:

  1. Børst din hunds pels regelmæssigt, da det for det første vil gøre, at du let kan opdage forandringer i pelsen tidligt, men det er også for at undgå at hele filttotter falder af. Brug en god men skånsom hundebørste som vil fjerne alle de døde hårstrå.
  2. Et andet supereffektivt middel mod kløen i pelsen og hårtab er Omega 3 til hunde. Omega 3 er et dagligt supplement, der reducerer kløen, stabiliserer fældningsprocessen og bidrager til en sund og blank pels.
  3. Sidst men ikke mindst så er det vigtigt at huske at kvaliteten på dit hundefoder betyder ligeså meget for din hunds krop og pels, som sund mad betyder for mennesker. Det kan derfor betale sig at sætte sig ind i, hvilket hundefoder man anskaffer sig, hvis man ønsker en sund hund, der ikke fælder alt for meget. Sportsman’s Prideog First Buddy er kendt for at give hundene nogle flotte og fyldige pelse – og en normaliseret fældningsperiode.
Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.