• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Her blogger Erik fra Gilpa

img-sidebar

Hvilket hundefoder skal jeg vælger?

Det kan føles som en jungle at skulle vælge det helt ideelle hundefoder til sin hund, når der findes så mange forskellige mærker og typer. Men helt grundlæggende skal du tage stilling til 3 ting.

1. Hvilken livsfase befinder din hund sig i?

Hundefoder er skræddersyet til, om du har en hvalp, unghund, voksenhund eller en seniorhund. Hundes næringsbehov ændrer sig med alderen, og derfor er det også supervigtigt, at hundefoderet bliver tilpasset dertil.

Vores foder til seniorhunde er fremstillet til at tilgodese seniorhundenes energibehov og forbrænding, samtidig med at foderet bidrager til at undgå en vægtøgning og led problemer.

Vores foder til hvalpe er omvendt udviklet med fokus på et højt indhold af protein, fedt og Omega 3, da disse næringsstoffer er essentielle for at hundehvalpen får en sund udvikling.

2. Har du hund nogle særlige behov?

Hundefoder kan afhjælpe eventuelle individuelle behov og/eller lidelser. Det kan for eksempel være overvægt eller meget aktive hunde, der har behov for en specialiseret kost.

Hvis din hund er overvægtig, bør du vælge lightprodukter og hvis din hund omvendt er utrolig aktiv (f.eks. i forbindelse med løbeture, hundetræning og jagt), bør du vælge foder til aktive hunde.

3. Har du selv nogle specielle krav til din hunds foder?

Mange hundeejere går rundt med deres egen holdning til, hvilket hundefoder de ønsker, at deres hund skal have. Det kan være, du er fortaler for glutenfrit hundefoder, kornfrit hundefoder eller miljøvenligt hundefoder med fokus på allergivenlig proteinkilde.

Det kan også være at du ønsker at spare penge på foderbudgettet, men stadig ønsker en høj foder kvalitet.

Ved at tage stilling til disse 3 punkter, har du allerede begrænset din søgning, og det bliver derfor væsentligt nemmere for dig at udvælge det helt rette hundefoder for netop din hund. Se vores store udvalg af hundefoder her.

Vil du have god råd, rabatter og deltage i konkurrencer om foder?
– så skal du tilmelde dig e-mails fra Gilpa.

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.