• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Gilpa er Emærket

Her blogger Erik fra Gilpa

img-sidebar

Tandsten hos hunde

Hunde vil igennem årerne få større og større risiko for tandproblemer – typisk begyndende med tandsten.

Ligesom hos mennesker er der stor forskel på hunde og i hvilket omfang hunden plages af tandproblemer. Jo ældre hunden er jo større risiko for at den har dårlige tænder. Tandproblemer kan vise sig på forskellig måde, og hunde kan i varierende grad være generet af det.

Typiske tegn problemer med tænder og mund hos hunden, viser sig som regel ved at hunden begynder at lugte ud af munden.
Nogle hunde savler mere end de normalt gør, og særlige tilfælde vil hunden ikke tygge i hårde ting og/eller ikke har lyst til at spise sit tørfoder.

Hvis hunden har dårlige tænder dårlige tænder, kan den slikke sig meget om munden og smasker mere end den tidligere har gjort. Nogle hunde reagerer også ved at være mere stille – og i enkelte tilfælde kan hunden ligefrem knurre, hvis man klapper den på hovedet.

OBS: er du i tvivl eller har en mistanke om tand- og mund problemer hos din hund, bør du kontakte din dyrlæge.

inspecting-dog-teeth-000048291004_Large

Forebyg tandsten hos din hund

Er din hund hårdt angrebet af tandsten eller har andre tandproblemer kan det være en god idé at rådgive dig med din dyrlæge.

For at forebygge dårlig tænder og mundhygiejne findes der en række produkter som medvirker til sunde tænder og styrket tandkød hos hunde. Godbidder og tyggeben giver en mekanisk tandrensning af tænderne og gummer, ligesom det neutraliserer mundens flora og er antibakteriel og bidrager til en positiv virkning på tandemaljen.

 

Godbidder til hunde med god samvittighed

Med vores udvalg af godbidder og tyggeben der medvirker til sundere tænder hos din hund, vælger du samtidig sunde produkter uden tilsætningsstoffer.

En række af produkterne er blandt andet med hytteost, boghvede, ris og kokosolie, ligesom de har en positiv virkning på fordøjelsen og ideelle til allergiske hunde.


Vil du have gode råd og tip om hunde direkte i din email – OG gode rabatter på hundefoder? – tilmeld Gilpa’s emails.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *